KARAKTÄRER

                            STUDERANDE VID DEN SVARTA BAMBUNS TEMPELMisty Moon Desmond är sextonårig eldmagiker med hett temperament som aldrig riktigt har passat in någonstans, men som letar efter sin plats här i livet.Grad Fox är sjutton år och jordmagiker. Hans band till naturen är starkt och han är en outtröttlig miljökämpe och djurvän.Pooja Ganthi är en ständigt positiv artonåring som sprudlar av energi men som inte har klurat ut vilket hennes element är. Ofta bär hon runt på en eller flera av sina sex majsormar.

 Marco Modungoe är en artonårig vattenmagiker med konstnärliga talanger både inom musik och måleri. Han är ledare för Elementala fyran och är i ett förhållande med den hetlevrade sjöflickan Glimra.Orn Baal är arton år och en jordmagiker som är specifikt intresserad av stenarnas och metallens magi. Hans skugga har av någon anledning formen av en långbent fågel. Orn är medlem i Elementala fyran.
 Vladimir "Vlad" Beloglasova är sjuttonårig, ganska introvert luftmagiker som också har vissa andemagiska talanger han helst inte vill känns vid. Han är också medlem i Elementala fyran.
KC Thompson är sexton år och Elementala fyrans eldmagiker. Han njuter av att stå i centrum och har ett brinnande intresse för cosplay och gycklarkonster.Angelina "Angie" Janis är sexton år och vattenmagiker.
Hon är lång och väldigt blyg av sig, men älskar att simma i havet och hennes bästa vänner är två delfiner.
 Celena Sasaki är en sextonårig luftmagiker och tekniknörd. Den mesta av tiden bor hon med sin mamma i LA, men spenderar gärna loven i sin fars antikaffär i Tokyo.


Gemini "Beauty" Sirman är en ung alv som är allmänt omtyckt för sitt avslappnade sätt och sin kvicka humor. En slacker av högsta kvalitet, som han själv skulle säga. Har en brännskada i halva ansiktet och bröstet.

LÄRARE, VETENSKAPSMÄN OCH MÄSTARE I DEN SVARTA BAMBUNS DAL


Doktor Akira Vem är handledare i kroppskontroll och kampsport i Den svarta bambuns dal och är mycket sträng. Varje dag har hon en ny frisyr, den ena färggladare och konstnärligare än den andra.


Rossaria Panderlin är en faun som undervisar i konstens magi i Den svarta bambuns dal. Hennes specialområden är musik, måleri och matlagning. Hon spelar även i punkbandet Satirical Satyr.


Eldar Sirman är en alv som forskar i parapsykologi och är lärare i kursen magins grunder i Den svarta bambuns tempel. Han är en perfektionist ut i fingertopparna och har inte mycket till övers varken för olydiga eller lydiga studenter.


Frem Duberin är en faun och lärare i shamanism och anemism i Den svarta bambuns dal. Han kan allt om naturens djur och växter och handleder också i den avancerade konsten att göra resor till andevärlden.


Baron von Blogomir är en mycket upptagen cyklop som inte bara är bibliotekarie och historialärare i Den svarta bambuns dal utan också forskar om utdöda språk, skriver morbid poesi och tar hand om sin unga dotter.


Andor Andersen är en dvärg och genial uppfinnare till både tvåvägsteleportören och dimensionsportalen. Nu håller han på med ett hemligt projekt som om de lyckas kommer revolutionera hela världen. I Den svarta bambuns dal undervisar han i kvantfysik och mekanik.


Tihi är en älva som är mästare i glädjens konst. Hon har varit glad i flera hundra år i streck och undervisar eleverna i Den svarta bambuns dal i denna viktiga, men ofta förbisedda förmåga.Jozmael Cazian är blodmagiker men besitter också den ovanliga kraften av andemagi. Han undervisar i samtliga av de fem elementen jord, eld, luft, vatten och ande i Den svarta bambuns dal. Sir Videl Draconem är en flera hundra år gammal blodmagiker som sitter med i det jordiska rådet. Han är känd för sin charm och sitt övertalande sätt.